Un bocí d’Estels a Inund’ART

Aquest any ja en van 10 d’Inund’ART. Trobada i mostra d’art multidisciplinar. Un espai d’intercanvi, diàleg, reflexió i mostra entre artistes de totes les disciplines plàstiques i escèniques, a Girona.

Aquest proper diumenge 7 de juny, de 17 a 20h de la tarda, un trosset de la Rambla de Girona es transformarà en un espai de joc on els protagonistes seran els infants i la sorra.

Tocar, agafar, barrejar, afegir, manipular, provar, embrutir-se, omplir, buidar, transformar, explorar… moments de descoberta amb la sorra i diferents utensilis.
 Experimentar amb la sorra en un espai preparat, no directiu i sense judicis, respectant la creativitat individual i els processos interns de cadascú, sense un objectiu en concret, simplement el plaer d’experimentar i expressar.

Tal com exposa la Marta Graugés a l’article de la revista Viure en Família (no56 Nov-Des 2014):

… La sorra és un material de la natura. En podem tenir molta quantitat i podem comptar cada gra. Tant a l’aire lliure com a l’interior, la sorra és un element molt apreciat pels nens. Quin plaer veure jugar els nens amb la sorra, veure com l’agafen, com se la passen d’una mà a l’altra, com omplen els bols, com esperen el raig, com traspassen sorra d’una conca gran a dues de petites, com fan el cafè per als pares, paren la taula i la comparteixen, escombren el terra… Hi ha aspectes dels quals cal prendre nota sovint veiem que els nens omplen de sorra els atuells fins dalt de tot, fins que la sorra vessa. La Ute Strub diu “Si els nens no tenen la possibilitat d’experimentar l’abundància, tampoc no podran ser generosos en el futur”…

Si us interessa conèixer tota la programació, la podeu consultar aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *