Tallers Explorart per infants

Des del passat mes de març, l’associació Artcrea i el Centre Cívic de Pont Major m’han donat l’oportunitat de dinamitzar els tallers Explorart per infants d’un a tres anys.

Cada setmana puc crear ambients i espais amables, atractius i acollidors perquè els deu infants inscrits i les seves famílies se sentin còmodes i amb ganes de jugar i experimentar.

Miralls i flors Explorart     Infusió de flor de saüc Explorart

Preparo la sala amb diferents materials i busco una disposició harmònica. Materials naturals, quotidians, no estructurats per tal de poder experimentar, sorprendre’s, deixar anar, sentir… Plantes aromàtiques, sorra, flors de saüc, malva, tints naturals, arròs de colors, pasta de sal, troncs… Olles, culleres i morters, caixes dels sentits, teles i miralls.

Plantes aromàtiques Explorart    Plantes aromàtiques ExplorartSorra Explorart     Troncs, plomes, ous de diferents textures Explorart

Una estona per compartir pares, mares i fills, un espai de relació entre adults, entre infants, un ambient de joc tranquil i respectuós, unes famílies disposades a donar temps als seus fills perquè experimentin per ells mateixos.

Joc amb caixes de cartró Explorart     Joc amb caixes de cartró Explorart
Caixes dels sentits     Arròs irisat, arròs de colors Explorart

I ara queda preparar les tres sessions que farem abans d’acabar el curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *